Srdečně vás zveme na podzimní setkání Horobraníků, tentokrát ne na kopcích, ale v zázemí příjemných hospůdek. Přichystali jsme si na vás příjemná večerní posezení hned v 7 českých městech v průběhu listopadu a prosince. Rádi se s vámi osobně setkáme, ať už s Horobraním začínáte nebo na kontě máte již pěkný seznam výstupů. 

Rezervovali jsme většinou 20 míst u velkého stolu, pokud chceš mít svoji židličku, určitě se zapiš do➡ tabulky účastníků ⬅. 

Do diskuze před samotnou událostí se můžeš zapojit na jednotlivých FB UDÁLOSTECH na našem Facebooku.









UŽ PROBĚHLA TATO SETKÁNÍ: 

11. 11. 2023 - PARDUBICE

V sobotu se konal Cestovatelský festival v Pardubicích, kam jsme byli pozváni na přednášku a byl by hřích to nespojit se setkáním s pardubickými Horobraníky. Moc nás potěšilo, že většina nás přišla podpořit i na přednášku a večer jsme se pak viděli podruhé v restauraci Zelená žába. Sestava to byla komorní, protože to bylo svoláno doslova na poslední chvíli, o to víc jsme se mohli bavit víc do hloubky a 10 se nás navíc vešlo k jednomu stolu. Co by to bylo za návštěvu města, kdybychom tam nezalogovali alespoň jeden kopeček. A tak ještě rychle po ránu před odjezdem vlaku jsme navštívili doslova v poklusu Kunětickou horu. Pardubice byly pěkný a extrémně rovný, propršelo nám tam celý víkend, tak jsme se cítili jako doma, u nás v Liberci :-).


22. 11. 2023 - PLZEŇ

Setkání v Plzni nás absolutně nadchlo! Sešlo se nás totiž tolik, že ani židle nestačily. Rezervaci pro 20 osob jsme toho dne ráno ještě navyšovali na 25, protože přes noc se nám do tabulky připsali ještě pár lidí, ale v restauraci s tím neměli problém. My jsme na místo dorazili v 17:59 a už jsme se téměř nevešli 😁. Takovouhle silnou základnu aktivních Horobraníků mají v Plzni! Potěšilo nás, že jsme zase poznali nové tváře a pospojovali si tak plno spojitostí 😉. S těmi, co jsme se už někdy setkali na srazu jsme se vítali jak stáří známí a byla to opravdu vlidná atmosféra.

Ranní "výšlap" na Radyni pak byl už jen třešničkou na dortu a příjemným rozloučením. Díky za super večer a teď vzhůru do Kopřivnice.